Video: kohtuniku vastuoluline otsus röövis Iirimaalt penaltiseerias võimaluse võita (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iirimaa väravavaht Jimmy Corcoran annab kindad üle keskkaitsjale Oisin McEntee'le.
Iirimaa väravavaht Jimmy Corcoran annab kindad üle keskkaitsjale Oisin McEntee'le. Foto: ©INPHO/Simon Stacpoole / imago/Inpho Photography

U17 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlustel otsustas Iirimaa ja Hollandi veerandfinaali saatuse karmi joont hoidnud kohtunik Zbynek Proske.

1:1 viigiga lõppenud mäng ei selgitanud paremat ka lisaajal ning mäng läks penaltitele. Penaltiseerias oli seis parasjagu 4:4, kui lööma asus Hollandi koondislane Daishawn Redan.

Iirimaa väravavaht Jimmy Corcoran tegi suurepärase tõrje, kuid mõned hetked hiljem otsustas kohtunik talle teistkordselt kollast kaarti näidata ning penaltitõrje tühistada, sest Corcoran liikus kohtunikebrigaadi hinnangul liiga vara väravajoonelt vastu. 

Iirimaa väravasse suundus keskaitsja Oisin McEntee ning Redan sai testkordselt penaltit lüüa. Sel korral ta ei eksinud ning viis Hollandi poolfinaali.

Matši lõpuvile kõlades jooksis tribüünilt mängu vaadanud Iirimaa A-koondise peatreener Martin O’Neill väljakule ning andis mõista, mida ta kohtuniku otsusest arvas.

Poolfinaalis kohtub Holland Inglismaa koondisega, teise finalisti selgitavad Itaalia ja Belgia.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles