Anett Kontaveit kohtub jälle Venus Williamsiga!

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams.
Venus Williams. Foto: FILIPPO MONTEFORTE / AFP

Rooma tenniseturniiril kolmandasse ringi jõudnud Anett Kontaveit sai teada järgmise vastase, kui kohtub lühikese aja jooksul teist korda ameeriklanna Venus Williamsiga.

Maailma edetabelis karjääri kõrgeimal ehk 26. kohal olev Kontaveit alistas Rooma turniiri teises ringis Venemaa esindaja Svetlana Kuznetsova 7:5, 7:5 ning WTA edetabelis üheksandal kohal paiknev Williams sai 6:2, 4:6, 7:5 jagu samuti venelannast Jelena Vesninast.

«Arvan, et mängin hästi ja olen heas vormi, ei pelga kummagi vastu mängima minna,» rääkis Kontaveit pärast teise ringi mängu Kuznetsovaga, kui järgmine vastane polnud veel selgunud.

Williamsil avaneb võimalus revanšiks, sest 5. mail peetud Madridi turniiri avaringis sai magusa 3:6, 6:3, 6:2 võidu eestlanna. Kahes eelmises omavahelises kohtumises maitses võidurõõmu Williams, kui 2016. aasta Prantsusmaa lahtistel olid ameeriklanna võidunumbrid 7:6, 7:6 ja aasta varem USA lahtistel 6:2, 6:1.

Kolmanda ringi lahing Kontaveidi ja Williamsi vahel algab neljapäeval Eesti aja järgi orienteeruvalt kell 15.00 peaväljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles