Mees mitmel rindel: laskesuusataja Zahkna debüteeris Eesti mõistes tippliigas

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpiamängude algust kimbutanud külma ilma demonstreerib aurav Rene Zahkna.
Olümpiamängude algust kimbutanud külma ilma demonstreerib aurav Rene Zahkna. Foto: Tairo Lutter

Eesti laskesuusataja Rene Zahkna debüteeris neljapäeva õhtul Eesti tugevuselt kolmandas liigas ehk Esiliiga B-s, mida kohalikul vutitasandil peetakse tippliiga esimeseks astmeks.

Zahkna, kelle koduklubi on Võru Helios, alustas on sel hooajal mänginud eelkõige III liigas mängiva duubelmeeskonna eest. Neljapäeval avanes tal aga võimalus joosta platsile esindusmeeskonnas ning seda põhikoosseisus mängus Tallinna Legioni vastu.

Protokolli järgi kesktormaja positsioonil mänginud laskesuusataja pidi paraku aga leppima 1:2 kaotusega. Esiliiga B debüütmängu jääb talle aga meenutama 71. minutil teenitud kollane kaart.

Jalgpalliga on Zahkna tegelenud juba noorest east alates. Sel hooajal on ta Eesti jalgpalli meistrivõistlustel platsil käinud viies kohtumises, teenides 386 minutit mänguaega. Väravaid tal küll veel kirjas pole, ent kahel korral talle näidatud kollast hoiatuskaarti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles