Video: kogu mängu rassinud LeBron vedas Cavaliersi NBA finaali

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James
LeBron James Foto: Elise Amendola / AP

NBA korvpalliliiga idakonverentsi finaalseeria seitsmendas mängus alistas Cleveland Cavaliers 87:79 Boston Celticsi ning pääses finaali.

Mõistagi oli taaskord mängu keskmes Cavaliersi superstaar LeBron James, kellele oli möödunud öine mäng tänavusel hooajal täpselt 100. 33-aastane ameeriklane viibis sedapuhku väljakul kõik 48 minutit ning viskas 35 punkti, võttis 15 lauapalli ning andis 9 korvisöötu.

Sellest piisas, et jõuda kaheksandat järjestikust aastat NBA finaali. Ühtlasi on James võitnud nüüd järjest kuus play-off-seeria seitsmendat ehk otsustavat mängu.

Jeff Green lisas võitjate kasuks 19 ning JR Smith 12 punkti. Celticsi parim oli 24 punktiga Jayson Tatum, Al Horfordi arvele jäi 17 silma.

Cavaliers kohtub NBA finaalis kas Houston Rocketsi või tiitlikatisja Golden State Warriorsiga. Läänekonverentsi finaalseeria seitsmes mäng peetakse ööl vastu homset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles