Maailma esinumber pääses ehmatusega järgmisesse ringi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Halep.
Simon Halep. Foto: PASCAL ROSSIGNOL / REUTERS

Naiste tennise esinumber Simona Halep kaotas Prantsusmaa lahtiste avaringis Alison Riske’ile (WTA 83.) esimese seti 2:6, kuid jõudis sellest hoolimata järgmisesse ringi.

Rumeenia esindaja Halep murdis esimeses setis vastase servigeimi korra, kuid loovutas oma pallingugeimi ameeriklannale koguni kolmel korral ja sellest ei suutnud Halep välja rabeleda. Mängu teine geim kujunes seejuures äärmiselt pööraseks, kui Halepil oli kasutada kaks geim- ja Riske’il neli murdepalli. Võitjana väljus sellest ameeriklanna.

Seejärel võttis maailma esireket jalad kõhu alt välja ja hakkas paremini mängima. Teises setis murdis rumeenlanna kõik neli Riske’i servigeimi, lubas ka ameeriklannal ühe geimi murda, kuid sellegipoolest 6:1 võit Halepile. Viimane sett kulges täielikult Halepi taktikepi all: ta hoidis oma servi, murdis vastase kahel korral ja võitis 6:1.

Teises ringis kohtub Halep ameeriklanna Taylor Townsendiga (WTA 72.).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles