Kellest saab Zinedine Zidane’i mantlipärija?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mauricio Pochettino (paremal) on kihlveokontorite koefitsentide alusel suurim soosik Madridi Reali peatreeneritoolile. Arsene Wengeri (vasakul) võimalused on samuti suured.
Mauricio Pochettino (paremal) on kihlveokontorite koefitsentide alusel suurim soosik Madridi Reali peatreeneritoolile. Arsene Wengeri (vasakul) võimalused on samuti suured. Foto: PAUL CHILDS / REUTERS

Madridi Reali jalgpalliklubi kolm hooaega järjest Meistrite liiga karikani viinud peatreener Zinedine Zidane pani eile ameti maha. See ajas tagajalgadele kihlveokontorid, kes peavad Zidane’i asendajaks praegust Tottenham Hotspuri juhendajat Mauricio Pochettinot.

Kui maailma parim jalgpalliklubi soovib 46-aastast argentiinlast palgata, siis tuleb neil Londoni klubile välja käia kopsakas rahasumma, sest 2014. aastal Tottenhamiga käed löönud Pochettino pikendas eelmisel nädalal klubiga lepingut 2023. aastani.

Teised kandidaadid (kihlveokontorite koefitsentide alusel) auväärsele peatreeneritoolile on endine Londoni Arsenali juhendaja Arsene Wenger, Reali kasvandik ja sisuliselt kogu karjääri Madridi suurklubis mänginud Guti, praegune Londoni Chelsea peatreener Antonio Conte ja äsja Napolist vallandatud Maurizio Sarri.

Pole veel kindel, kellest saab Reali uus peatreener, aga fakt on see, et esimese ametliku mängu peab see juhendaja 15. augustil Tallinnas, kui UEFA superkarikafinaalis lähevad vastamisi Real ja Madridi Atletico.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles