Kalevi perepäeval jagasid lastele õpetussõnu nii Balta kui Kullamäe

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ksenija Balta.
Ksenija Balta. Foto: Tallinna Kalev

Pühapäeval toimus Kalevi Keskstaadionil Tallinna Spordiselts Kalevi Perepäev. Üritusel osales ligikaudu 200 noort, keda õpetasid muuhulgas korvpallitreener Gert Kullamäe ja äsja lõunalaagrist naasnud kaugushüppaja Ksenija Balta. Nii Kullamäe kui Balta on Kalevi spordiklubi liikmed.

Lapsed said ennast proovile panna erinevatel spordialadel. Toimusid nii orienteerumisvõistlus ja mälumäng kui ka jäähoki, ragbi, jalgpalli, võrkpalli, korvpalli ja tennise osavusmängud.

Päeva lõpetas esimest hooaega Eesti jalgpalli kõrgliigas mängiva Kalevi 2:1 võit Tartu Tammeka üle.

«Täname kõiki osalejaid ja külalisi toreda loodud atmosfääri eest! Üritus õnnestus ja peole tuli palju peresid. Kindlasti ei jää toimunud üritus viimaseks ning pakume ka tulevikus samalaadset meelelahutust ja võimalust koos perega aega veeta,» võttis perepäeva kokku Tallinna Spordiselts Kalevi juhatuse liige ja TLÜ/Kalevi korvpalliklubi peatreener Kullamäe.

Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Tallinna Kalev
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles