Nigeeria koondise mängusärgid müüdi ülimalt kiiresti läbi

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
William Ekong Nigeeria koondise särgis.
William Ekong Nigeeria koondise särgis. Foto: PIUS UTOMI EKPEI / AFP

Venemaal toimuvate maailmameistrivõistluste ilusaima vormi eest võib ilmselt auhinna ära anda Nigeeria koondisele, kuna mängusärkide järgi on meeletu nõudlus. 

Eeltellimuse Nigeeria mängusärgi saamiseks esitas lausa kolm miljonit inimest. Lisaks oli hulga ka neid inimesi, kes reede hommikul läksid Londonis järjekorda seisma, et seda särki endale poest soetada. Ühe mängusärgi hind oli 74 eurot ja Nike kodulehel müüdi need hetkega läbi.

Vormi disainerid ütlesid BBC andmetel, et vorm on väike austusavaldus Nigeeria koondise 1994. aasta vormile, mis on kotkatiibadest inspireeritud musta ja valget värvi varrukatega, aga üldiselt siiski rohelist värvi edasi kandev. Võõrsilvorm on peen nägemus klassikalistest rohelistest triipudest.

Nigeeria kuulub MMil A-alagruppi koos Argentiina, Horvaatia ja Islandiga. Esimeses mängus 16. juunil kohtub Nigeeria koondis Horvaatiaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles