Stroll suudles ka teisel vabatreeningul meistrite seina, Verstappen jälle kiireim

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanadalane Lance Stroll on meistrite seinaga teinud tutvust juba kahel korral.
Kanadalane Lance Stroll on meistrite seinaga teinud tutvust juba kahel korral. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Red Bulli vormelipiloot Max Verstappen, kes näitas Kanada etapi esimesel vabatreeningul kiireimat aega, valitses ka teist vabatreeningut.

Verstappen edestas lähimat konkurenti Kimi Räikköneni Ferrariga 0,130 sekundiga. Eelmise etapi võitja ja Verstappeni meeskonnakaaslane Daniel Ricciardo (+0,405) leppis teist vabatreeningut järjest kolmanda kohaga. Neile järgnesid tiitlinõudlejad Lewis Hamilton Mercedesega (+0,579) ja Sebastian Vettel Ferrariga (+0,787). Esikuuikusse mahtus ka Hamiltoni meeskonnakaaslane Valtteri Bottas (+0,863).

Williamsi sõitja Lance Stroll, kes riivas esimesel vabatreeningul stardisirge alguses olevat kuulsat meistrite seina, sai sama tembuga hakkama teisel treeningul. Teist vabatreeningut häiris Renault meeskonna piloodi Carlos Sainz juuniori avarii ning mitmed sõitjad olid hädas Montreali tänavaringraja esimese kurvi läbimisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles