Verstappeni edu saladus oli puuduvad taustajõud?

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen
Max Verstappen Foto: HAMAD I MOHAMMED/REUTERS

Vormel 1 sarja möödunud etapp osutus Max Verstappeni jaoks üle pika aja küllaltki edukaks, kui ta lõpetas võistlussõidu poodiumi kolmandal astmel. Võrreldes tavapäraste etappidega, polnud temaga sellel korral kaasa kogu tema tavapäraseid kaaslaseid.

Nimelt on Vertappenil alati etappidel kaasas olnud oma isa Jos Verstappen, kes on samuti vana vormelisõitja, tema treener Raymond Vermeulen ning tema ema ja õde. Sel korral otsustas Red Bulli meeskond ühiselt koos Verstappeniga, et tema taustajõud jäävad sel korral maha.

«Me rääkisime sellest temaga ja ta oli nõus. See ei ole midagi, mis peaks nüüd nii jääma. Ma ei arva, et sellel on otsene seos tulemusega, aga see oli lihtsalt midagi natuke teistsugust,» vahendab BBC-le meeskonna juht Christian Horner.

«Ta oli sellel nädalavahetusel ainult koos meeskonnaga ja tegi suurepärase tulemuse. Kiitused talle, et ta suutis kokku panna nii tugeva nädalavahetuse,» kiitis Horner noort hollandlast.

Kuigi varasematel etappidel sellel aastal on Verstappen teinud kõvasti sõiduvigu ning tal on olnud palju kokkupõrkeid, suutis ta vaatamata kõigele sõita sellel nädalavahetusel puhtalt, olles nüüd 50 punktiga kuues. Sarja juhib Sebastian Vettel 121 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles