Soomes hukkus rallil inimene

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratiivne foto.
Illustratiivne foto. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Soomes Seinäjoel peetaval Põhjamaade autoralli etapil hukkus reedel traagilises õnnetuses inimene, vahendab is.fi.

Avarii, kus rajalt välja sõitnud ralliauto põrkas kokku inimesega, leidis aset ralli esimesel kiiruskatsel. Kohaliku politsei andmetel hukkus kohapeal 1962. aastal sündinud Soome kodakondne naisterahvas. Teised pealtvaatajad õnnetuses viga ei saanud. Reedene võistluspäev peatati, kuid ralli jätkub plaanipäraselt laupäeval.

Ralli korraldaja Erkki Hemminki ei soovinud juhtunut Soome meediale kommenteerida ning Soome autoliidu juhatuse esimehe Juhani Pakari sõnas: «Antud koht, kus õnnetus toimus, oli ohtlik pealtvaatajatele, kuid mitte keelatud ala. Seal viibinud vaatajad teadsid, et nad viibivad ohtlikus piirkonnas.»

Soome meedia kirjutab, et õnnetuses said vigastada ka rallisõitja, kuid Pakari lükkas need väited ümber. «Minu andmetel pole tal tõsiseid vigastusi, kõige suuremad vigastused on vaimsed,» rääkis Pakari.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles