Videod: Toyota meeskond valmistub usinalt Soome ralliks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esapekka Lappi valmistumaks soome MM-ralliks
Esapekka Lappi valmistumaks soome MM-ralliks Foto: https://twitter.com/tnphotogr

Sellel nädalal on Toyota meeskond valmistumas MM-sarja järjekordseks etapiks, mis leiab aset juuli lõpus Soomes. Autot oli täna testimas Tänaku meeskonnakaaslane Esapekka Lappi.

Kuna Toyota meeskonna asukoht on Soomes, siis pole meeskonna testipäevad Soome teedel piiratud ning nad võivad valmistuda sealsetel teedel MM-etapiks palju põhjalikumalt kui teised võistkonnad.

Loomulikult Toyota ootused aetud väga kõrgele, sest põhjuseid selleks on piisavalt. Esiteks võitis eelmisel aastal MM-ralli Toyota meeskonna sõitja Esapekka Lappi. Teiseks põhjuseks on just nimelt see, et Soome ralli on Toyota jaoks koduralli, millega kaasneb teatud kohustus hästi esineda. Kolmandaks põhjuseks on ka auto tehniline areng – nimelt on Toyota meeskonnal Soomes esmakordselt kasutusel uus mootor.

Lähipäevadel peaks Toyota rooli istuma ka Ott Tänak, et hoida kätt soojas ja leida MM-ralliks endale kõige paremini sobiv seadistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles