Endine tippkohtunik paljastab: kes on kõige ebameeldivam jalgpallur?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephan Lichtsteiner (vasakul) koos Neymariga.
Stephan Lichtsteiner (vasakul) koos Neymariga. Foto: PASCAL GUYOT / AFP

Endine jalgpallikohtunik Jonas Eriksson sõnas, et kõige ebameeldivam mängija jalgpalliväljakul on kohtuniku vaatevinklist tõenäoliselt Šveitsi koondise ja Arsenali äärekaitsja Stephan Lichtsteiner.

Eriksson, keda peeti planeedi üheks paremaks jalgpallikohtunikuks, lausus, et just Lichtsteiner on mängija, kellega talle ei meeldinud kunagi sõnelustesse sattuda.

«Olen kohtunud paljude mängijatega korduvalt. Selleks, et kellelegi üldse hinnangut anda, pead sa olema temaga mitu korda kohtunud. Kõigil võib olla halb päev ning pelgalt ühe kohtumise põhjal ei saa alati põhjapanevaid järeldusi teha,» ütles Eriksson Rootsi televisioonile.

«Lichtsteineriga olen ma kohtunud mitmel korral ning ta on üks ebameeldivamaid mängijaid. Temaga ei ole võimalik rääkida, sest ta läheb siis aina rohkem närvi. Kui ma proovisin oma otsust mängijale selgitada, olin tagasihoidlik. Aga temaga ei olnud võimalik rääkida, ta oli lihtsalt kogu aeg halvas tujus,» lausus ekskohtunik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles