Valtteri Bottas asetas Prantsusmaal favoriidikoorma Ferrarile

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas.
Valtteri Bottas. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Eeloleval pühapäeval peetakse vormel 1 sarja hooaja kaheksas etapp, kui maailma parimad vormelipiloodid kihutavad Prantsusmaal Paul Ricardi ringrajal. Mercedese sõitja Valtteri Bottase hinnangul on seal favoriidid Ferrari piloodid.

«Kui põhineme sellel, mida nägime eelmisel etapil Montrealis, siis Ferrarid on Prantsusmaal favoriidid. Nad olid Kanadas kiired nii kvalifikatsioonis kui sõidus,» rääkis Bottas vormel 1 sarja koduleheküljele. «Teoreetiliselt peaks ka Mercedes olema heas seisus. Saab oleme keeruline, sest kolm meeskonda heitlevad võidule,» lisas Bottas.

Seni on peetud Prantsusmaal kaks vabatreeningut ning kumbki ei vihja sellele, et Ferrarid hakkavad nädalavahetust valitsema. Mõlemal treeningul näitas kiireimat aega Bottase meeskonnakaaslane Lewis Hamilton. Ferrarid lõpetasid mõlemad vabatreeningud neljandal ja viiendal kohal, kusjuures mõlemal puhul edestas Kimi Räikkönen meeskonnakaaslast Sebastian Vettelit.  

Kolmas vabatreening peetakse laupäeval Eesti aja järgi kell 14, kvalifikatsioon peetakse kolm tundi hiljem. Pühapäevane võidusõit algab 17.10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles