Eesti käsipallikoondis kohtub 8. juunil Makedooniaga

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti käsipallikoondis.
Eesti käsipallikoondis. Foto: Margus Ansu

2012 aasta Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsioonimängud on jõudnud viimaste mängude vooruni, 13.juuni on selge, kes pääseb finaalturniirile. Eesti meeste rahvuskoondis kohtub 08.juunil kell 20:00 Põlvas, Mesikäpa Hallis Makedoonia meeskonnaga ning mängib võõrsil 12.juunil kell 12:00 Gyöngyös Ungariga. ETV2 teeb otseülekande 08.juuni mängust algusega kell 20:00 Eesti – Makedoonia.

Kõik algas esimesest 2012 EM kvalifikatsiooniosast, kus 2010 aasta juunis toimusid alagrupiturniirid, mille tulemusel kvalifitseerusid teise kvalifikatsiooniosasse Eesti, Läti ja Iisraeli rahvuskoondis meeste käsipallis.

Teises kvalifikatsiooniosas mängib 7 grupis 4 meeskonda:
Grupp 1: Ungari, Makedoonia, Bosnia, Eesti
Grupp 2: Horvaatia, Hispaania, Rumeenia, Leedu
Grupp 3: Poola, Sloveenia, Ukraina, Portugal
Grupp 4: Rootsi, Slovakkia, Montenegro, Iisrael
Grupp 5: Saksamaa, Island, Austria, Läti
Grupp 6: Norra, Tsehhi, Holland, Kreeka
Grupp 7: Taani, Venemaa, Valgevene, Šveits

Iga alagrupi kaks paremat pääsevad finaalturniirile. Alagrupis kohtutakse kõikide vastastega üks kord kodus ja teine kord võõral väljakul.

Tänaseks on esimesest alagrupist finaalturniirile koha kindlustanud Ungari meeskond. Teise koha selles grupis selgitavad Eesti ja Makedoonia meeskonnad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles