Hamilton: see, mis ma Räikköneni kohta ütlesin, oli rumal

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (GBR) Mercedes AMG F1 in the post race FIA Press Conference.
08.07.2018. Formula 1 World Championship, Rd 10, British Grand Prix, Silverstone, England, Race Day.
Photo credit should read: XPB/Press Association Images.
Lewis Hamilton (GBR) Mercedes AMG F1 in the post race FIA Press Conference. 08.07.2018. Formula 1 World Championship, Rd 10, British Grand Prix, Silverstone, England, Race Day. Photo credit should read: XPB/Press Association Images. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Möödunud nädalavahetusel toimunud Silverstone'i GP pakkus kõneainet ka peale sõidu lõppu. Nimelt põrkasid esimesel ringil kokku Mercedese piloot Lewis Hamilton ja Ferrari sõitja Kimi Räikkönen. Hamilton väljendas pärast võistluse lõppu oma pahameelt, kuid nüüd vabandas oma sõnade pärast.

Esimese ringi kolmandas kurvis leidis aset intsident, kus Räikkönen sõitis sisse Hamiltonile, mille tõttu Hamilton spini tegi ning võistlejaterivi lõppu langes. Peale sõidu lõppu lausus Hamilton, et tema meelest on Ferrari valinud huvitava taktika, vihjates sellele, nagu üritaksid Ferrari piloodid talle meelega otsa sõita.

Täna võttis britt aga oma sõnad tagasi. «See mis ma peale sõitu ütlesin oli rumal. Kimi vabandas minu ees, ning me leppisime ära. See oli võidusõidu intsident, ei midagi muud. Ma kaotasin sõidu ajal ligi kolm kilogrammi oma kehakaalust, üritades teha kõik, et uuesti esiohale jõuda. Ma olin täiesti väsinud ega suutnud peaaegu seista ega rääkida,» kirjutas Hamilton oma Instagrami kontol.

«Kui te mind ei mõista, saan ma teist aru. Kuidas iganes, aga ma ei öelnud seda vihaga. Ma olin sõidust lihtsalt väsinud nii füüsiliselt kui ka vaimselt. Tänan kõiki toetuse eest kogu nädalavahetuse vältel,» põhjendas Hamilton oma sõidujärgseid kommentaare.

Ferrari piloodid ise võtsid olukorda pigem naljaga, ning väitsid, et nii täpsed mehed nad ei ole, et selliseid asju meelega teha. MM-sarja kokkuvõttes on nüüd liidril Vettelil 171 ja Hamiltonil 163 punkti. Räikkönen on 116 punktiga kolmas. Järgmiseks tullakse rajale kahe nädala pärast Hockenheimis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles