Eesti käsipallikoondis mängib EM-finaalturniiri pileti nimel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail Eesti koondise särgis.
Mait Patrail Eesti koondise särgis. Foto: Margus Ansu

Eesti meeste käsipallikoondis peab sel nädalal 2012. aasta Euroopa meistrivõistluste valiktsükli raames kaks viimast kohtumist, kui kolmapäeval võõrustatakse Makedooniat ja pühapäeval sõidetakse külla Ungarile.

Mäng Makedooniaga algab kolmapäeval Põlvas kell 20.00 ja Ungariga minnakse vastamisi pühapäeval Eesti aja järgi kell 13.15.

1. grupi tabeliseis on Eestile hea. Hetkel ollakse teisel kohal ja edestatakse Makedooniat ühe punktiga. Kuna Serbias toimuvale finaalturniirile pääseb kaks paremat meeskonda, siis võiduga Makedoonia üle kindlustatakse igal juhul koht EM-il. Ungari on sinna juba pileti lunastanud, Bosnia ja Hertsegoviinal aga lootusi enam pole.

Eesti koondise peatreeneril Kalmer Mustingul enne otsustavat matši pingeid peal ei ole. «Me alustasime eelkvalifikatsioonist ja saime valikturniiriks kõige kehvema asutuse,» meenutas Musting. «Nüüd oleme hea seisus, aga tuleb ka tunnistada, et oleme juba praeguseks teinud hea turniiri. Seega on favoriidikoorem vastaste õlul.»

Mustingu sõnul on ettevalmistus sujunud plaanipäraselt ja suurematest tagasilöökidest ollakse hoidutud. «Janar Mägi läheb pärast Makedoonia mängu jalaoperatsioonile, aga kolmapäeval saab ta meid täisjõus aidata,» ütles Musting. «Mait Patrailil on õlg valus, kuid ka see ei tohiks segada. Praegu on küll hooaja lõpp ja meestel vorm langemas, ent samas seisus on ka vastane. Seega pole siin kurta millegi üle.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles