Korvpallikoondise peatreenerina jätkav Tiit Sokk: töö tuleb lõpule viia

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokk.
Tiit Sokk. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti Korvpalliliidu (EKL) juhatus kinnitas eile meeste rahvuskoondise peatreeneriks kuni 2019. aasta MM-kvalifikatsiooniturniiri lõpuni Tiit Soku.

«Otsus Tiidu jätkamise kohta oli üksmeelne ja loogiline,» sõnas EKLi president Jaak Salumets. «Ta tüüris meeskonna MM-tsükli teise ringi, andes mängijatele võimaluse ennast kõrgemal tasemel näidata, tõestada.»

Sokk ise lausus lühidalt: «Oleme seda MM-tsüklit siin mitmes jaos ja erinevate meestega mänginud, aga teine ring läheb lahti juba septembris. Hea on, et ei pea sõitvalt laevalt maha hüppama, töö tuleb lõpule viia. Eks siis näeb, mis edasi saab.»

Tiit Sokk (53) on olnud meeste koondise peatreener aastatel 2004-2007 ning uuesti alates 2009. aastast kuni tänaseni. Hetkel püsib Eesti FIBA jooksvas edetabelis maailmas 47. kohal, Euroopas oleme 27. korvpalliriik.

2019 a kvalifikatsioonimängud jätkuvad juba septembris kohtumistega Saksamaa ja Serbia vastu. Eesti kuulub II ringi L-gruppi koos Saksamaa, Kreeka (mõlema saldo 6-0), Serbia (4-2), Iisraeli (3-3) ja Gruusiaga (2-4). Ka Eesti saldo on 2-4.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles