Igor Prins jõudis ajaloolise saavutuseni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora juhendaja, pügatud juustega Pasi Rautiainen surub kätt Tallinna Levadia abitreeneril
Igor Prinsil. .
FC Flora juhendaja, pügatud juustega Pasi Rautiainen surub kätt Tallinna Levadia abitreeneril Igor Prinsil. . Foto: Raigo Pajula.

FC Levadia peatreenerist Igor Prinsist sai esimene jalgpallitegelane taasiseseisvunud Eesti Vabariigis, kes on võitnud Eesti Vabariigi meistritiitli nii mängija kui peatreenerina.

Keskkaitsja Igor Prins võitis Meistriliiga kulla hooajal 1995/1996 FC Lantana ning 1999. ja 2000. aastal FC Levadia rivistuses. Lisaks on Prinsi auhinnakapis Eesti NSV meistritiitel 1985. aastast Pärnu Kalakombinaat/MEK-i koosseisus.

 

2008. aastal viis FC Levadia peatreenerina debüteerinud Prins oma meeskonna Meistriliiga võiduni. FC Levadia abitreenerina aitas ta kuldmedaleid püüda ka 2004., 2006. ja 2007. aastal.

 

Praegune FC Levadia abitreener Marko Kristal sai oma auhinnakappi esimese kuldmedali treenerina, mis on talle mängijateel saavutatud seitsme kulla kõrval kokku kaheksas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles