Sõber: meil on samasugused eeldused edule nagu Getter Jaanil Eurovisioonil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber.
Andres Sõber. Foto: Sille Annuk

Kuni 20-aastaste korvpalli EM-valikturniiri B-divisjoni võimsa 85:50 võiduga Rumeenia üle alustanud Eesti koondise peatreener Andres Sõber oli talleomases jutuhoos.

«Väga suur meeskondlik võit,» ütles Andres Sõber portaalile basket.ee, rõhutades, et kõik hoolealused, kes platsil parasjagu viibisid, andsid endast maksimumi. «Meil on umbes samasugused eeldused edule, nagu Getter Jaanil Eurovisioonil. Kas alagrupist edasi saame, seda ma ei julge lubada aga tänase mängu põhjal võiks loota küll. Igal juhul tuli meile nii Lätiga kui ka Soomega eelnevalt peetud kahest kontrollmängust kõvasti kasu.»

Sõbra sõnul oli pikakasvulise Rumeenia näol tegemist tõsise ja tugeva meeskonnaga, kes ei pidanud vastu Eesti koondise survele.

«Vaevalt, et nad kaotama tulid – seda näitas kasvõi tasavägine esimene veerandaeg,» lausus ta. «Nende murdumine toimus avapoolaja lõpus. Teisel poolajal Rumeenia veel üritas aga siis tuli lõplik ärakukkumine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles