Miks Balotelli Manchesteris elamist vihkab?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

Manchester City kõmuline jalgpallur Mario Balotelli vihkab Manchesteris elamist, kuna sealne pidev vihmasadu tekitab depressiooni.

Täna 21. sünnipäeva tähistava ründaja õde Cristina Balotelli nentis, et tema vend on keerulise iseloomuga, kuid väitis samas, kogu kriitika on olnud ülekohtune, vahendab The Sun.

Teadupärast on mullu Milano Interist Manchester Citysse siirdunud Balotelli pigem silma paistnud oma kummaliste tegudega palliplatsil ja sellest väljaspool, mitte aga mänguoskuse poolest.

«Ta on treeneri ja meeskonnaga rahul, aga talle ei meeldi see linn. Ta igatseb oma kodulinna Bresciat,» avaldas Cristina Balotelli. «Ei saa eeldada, et välismaalasele meeldib Manchesteris elada, kui isegi sealsed elanikud on mulle öelnud, et see on provintslik ja pisut masendav, kuna pidevalt sajab vihma. Inimesed arvavad, et Mario elu on lihtne, kuna ta on populaarne ja tal on palju raha, aga see pole niimoodi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles