Kõmuline Balotelli keskendus EM-valikmängu asemel iPadile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
iPad
iPad Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester City kõmuline ründaja Mario Balotelli tõmbas taas oma kummalise käitumisega tähelepanu.

Nimelt avaldas Il Corriere dello Sport, reedeses EM-valikmängus Fääri saartega, mille Itaalia võitis 1:0, keskendus varumeestepingil istunud Balotelli rohkem oma tahvelarvutile iPadile, selle asemel, et mängu jälgida.

Balotelli pääses küll teisel poolajal mängu, ent Itaalia meedia andmetel on koondise peatreener Cesare Prandelli maruvihane, et Balotelli pingil istudes iPadiga mängis ning seetõttu arvatakse, et kui Balotelli oma käitumist ei muuda, jätab Prandelli ta peagi koondisest välja.

Mullu Manchester Cityga liitunud 21-aastane ründaja ongi peamiselt silma paistnud oma kummalise käitumisega, näiteks loopis ta City treeningukeskuses noormängijate pihta nooli, põhjendades oma tegu sellega, et tal oli igav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles