Rüütli: hea, et on selline noor väravavaht kuskil olemas

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli hoiab Rumeenias pallival Sergei Lepmetsal silma peal, kuid tõdeb, et rahvusesinduses on konkurents väravavahtide kohale tugev ning vanade tegijate sekka on end raske murda.

Rüüti: «Lepmets on huvitav tegelane ja on hea teada, et selline noor väravavaht on kuskile olemas, kes saab klubis edukalt hakkama. Praegu on aga meie esinumber kindel ja valik suur, seega peavad teised ootama. Väravavahtide koht on üldse Eesti koondises kõige paremini kaetud, mis on peatreeneri jaoks muidugi positiivne. Pole päris nii, et kõik mehed, kes klubis hakkama saavad, kohe kutse koondisesse saavad. Tundub aga, et ta on oma väravavahi leiba tõsiselt võtma hakanud ning kes teab, mis elu toob. Tema kasuks räägib kindlasti noorus ja head füüsilised eeldused (Lepmets on 190 cm pikk – toim.) ning kui ta samamoodi jätkab, on kõik teed tema ees valla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles