Liivamägi võib jälle lühiraja EMist kõrvale jääda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Liivamägi
Martin Liivamägi Foto: Peeter Langovits

Ujuja Martin Liivamägi võib ujumise lühiraja EMist taas kõrvale jääda, sest ülikool ei pruugi teda nagu kahel eelmiselgi aastal talvisele tiitlivõistlusele lubada.


«Teised Ameerikas õppivad ujujad on ülikoolilt nõusoleku saanud ja osalevad EMil. Nii Jane Trepp, Martti Aljand, Annika Saarnak kui ka Kätlin Sepp,» rääkis Eesti ujumiskoondise peatreener Riho Aljand. «Martin pole oma ülikooli professoritelt nõusolekut saanud. Tema jaoks on kõik veel kahjuks lahtine.»

EM peetakse tänavu 8.–11. detsembrini Szczecinis Poolas. Eestlaste esinumber on suure tõenäosusega Triin Aljand. Teda märtsis kimbutama hakanud õlavigastus on hakanud taanduma ning eestlanna saab üle pika aja taas valutult treenida. «Õlg lubab juba täies mahus treenida. Ta on ise ka tahtmist täis, et EMil kindlasti võistelda,» avaldas Riho Aljand.

Juhul kui Jane Trepil või Triin Aljandil õnnestub EMilt ka medal võita, siis on neil suur võimalus saada Eesti aasta parimaks naissportlaseks. Ühelgi naisel seni veel täiskasvanute tiitlivõistluste medalit pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles