Arstliku kontrolli tulemused näitavad, et Ronaldo füüsiline vorm on parem kui 20-aastastel mängijatel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo väravat tähistamas
Cristiano Ronaldo väravat tähistamas Foto: OSCAR DEL POZO/AFP

Kui tavaliselt hakkavad 33-aastased jalgpallurid pigem oma karjääre lõpetama, on Cristiano Ronaldoga hoopis teine lugu. Juventuse arstlikus kontrollis saadud tulemused näitavad, et Ronaldo on võrdne 20-aastaste mängumeestega.

Madridi Realist lahkunud Ronaldo otsustas oma karjääri jätkata Juventuse meeskonnas, kes kuulub täielikult maailma tippu. 33-aastane portugallane lausus ise, et tema meelest lähevad nii vanad mängijad tavaliselt oma karjääri kas Hiinasse või Katari lõpetama. Ronaldo otsustas aga, et tema vanuse kohta on ta siiani maailma tipus ja nii näitavad ka arstliku kontrolli tulemused.

Matteo Bonetti, kes on Itaalia liiga kommentaator ning jalgpalli analüütik sai teada, et Ronaldo arstliku kontrolli tulemused on suurepärased. Nimelt lausa nii head, et tema füüsiline seisund on võrreldav 20-aastaste noortega. Juventuse poolt tehtud kontrolli tulemusena selgus, et Ronaldo kehas on rasva ainult seitse protsenti, mida on vähemalt 3% vähem, kui professionaalsetelt jalgpalluritelt oodatakse.

Lisaks sellele on tema lihaste mass 50%, mida on keskmistest jalgpalluritest samuti rohkem. Veel toodi välja ka tema jalgpalli MMi ajal joostud kilometraaž. Portugallane jooksis MMil kokku 33,98 kilomeetrit ja lisaks sellele oli tema kogu turniiri kiireim mängija.

Ronaldo ise usub, et tema keha seisund on piisavalt hea, et mängida tipptasemel veel vähemalt seitse aastat. Selliste näitajatega, nagu arstlikus kontrollis selgus, ei tohiks selline asi probleemiks olla. Ainuke asi, mis võib Ronaldo karjääri takistada, on mõni suurem vigastus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles