Ibrahimovic: Mourinhol on eriline plaan varuks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: Laskowski/PressFocus/SIPA / Laskowski/PressFocus/SIPA

Manchester Unitedi toetajad ootavad pikalt, et meeskonna peatreener Jose Mourinho tooks meeskonda juurde vajalikke täiendusi. Zlatan Ibrahimovic paistab teadvat midagi, mis Unitedi toetajaid rõõmustada võiks

United oli üks esimesi suuri klubisi, kes alustas üleminekutega. Kõigepealt soetati meeskonda Portugali nooruk Diogo Dalot. Seejärel 35-aastane väravavaht Lee Grant ning siis ka üks suurem ja vajalikum täiendus, kelleks oli Brasiilia koondislane Fred.

Kuna hetkel tehtud ostudes ainuke reaalne põhikooseisu nõudleja on Fred, on Unitedi toetajad vaikselt mures. Meeskonnas oleks kindlasti vaja täiendusi kaitseliini. Dalot on küll äärekaitsja, kuid vaid 19-aastane nooruk pole tõenäoliselt valmis veel kandma põhimehe rolli.

Rootslane Zlatan Ibrahimovic, kes veetis viimased aastad Unitedis, ilmus meeskonna Intagrami kontole huvitava avaldusega. Los Angeles Galaxy mängijana külastas ta oma vana koduklubi, kes on hetkel viibimas Ameerikas.

Ibrahimovic lausus: Olge valmis selleks hooajaks, sest midagi imelist on juhtumas. Peatreeneril on plaan varuks. Me hoiame hetkel veel selle üllatuse enda teada ja naudime teie teadmatust. Soovin Unitedile hooajaks edu ja kõike paremat," rääkis Ibrahimovic.

Igal juhul tuleb Mourinhol kiiresti tegutseda, sest üleminekute tegemiseks ei ole enam palju aega meeskondadel jäänud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles