Klavani võimalus? Klopp ei plaani sellel suvel meeskonda uusi kaitsjaid tuua

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Nigel French / PA Wire/PA Images

Kuigi paljud Liverpooli toetajad on ootamas, et meskonna peatreener Jürgen Klopp tugevdaks ka meeskonna kaitseliini, siis Inglismaa meedia sõnul plaanib Klopp jätkata sama kaitseliiniga, millega hooaeg lõpetati.

Kuna suvel ei ole ühtegi kaitsjat meeskonda juurde toodud, siis ootasid toetajad kindlasti täiendusi. Lisaks sai vigastada meeskonna üks tähtsamaid keskkaitsjaid Joel Matip. Eelnevalt seostati Liverpooli Türgi meeskonna Besiktase keskkaitsja Domagoj Vidaga, kuid viimaste andmete kohaselt üleminek pooleli jäetud, vahendab Liverpool Echo.

Horvaatia kaitsja eest küsis Türgi meeskond 23 miljonit eurot ning nemad olid valmis kaitsja Liverpoolile maha müüma. Ootamatult on aga Liverpooli huvi kaitsja vastu kadunud ning üleminekust asja ei saa. Muretsema paneb Liverpooli toetajaid fakt, et Matip sai alles hiljuti mängus Dortmundi vastu vigastada ning lahkus meeskonna juurest kodusele ravile.

Lisaks ei ole meeskonnaga hetkel koos treenimas Dejan Lovren, kes puhkab peaaegu Inglismaa kõrgliiga esimesete mängudeni välja – ametlikult peaks mees ühineva Liverpooliga alles kuus päeva enne liiga avamängu West Ham Unitedi vastu.

Kuna nii Matip kui ka Lovren on meeskonna juurest eemal, tähendab see seda, et hooajaeelsetes kohtumistes peavad Virgil vad Dijki kõrval keskkaitses koha sisse võtma kas Joe Gomez või eestlane Ragnar Klavan. Liverpooli järgmine kohtumine toimub ööl vastu homset, kui meeskond kohtub Manchester Cityga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles