ETV kannab üle Sloveenia-Serbia EM-valikmängu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serbia ja Sloveenia mängisid EM-valiksarja esimese mängu mullu septembris, pildil püüavad sloveenid Miso Brecko (paremal) ja Bostjam Cesar palli ära võtta Milos Krasicilt (keskel).
Serbia ja Sloveenia mängisid EM-valiksarja esimese mängu mullu septembris, pildil püüavad sloveenid Miso Brecko (paremal) ja Bostjam Cesar palli ära võtta Milos Krasicilt (keskel). Foto: SCANPIX

Eesti Televisiooni teine kanal näitab homme, 11. oktoobril vahetult pärast Eesti-Ukraina sõprusmängu lõppu otseülekandes Sloveenia-Serbia EM-valikmängu.

Kell 20.00 on ETV2 ekraanil Eesti-Ukraina sõprusmatš ning vahetult pärast selle lõppu, orienteeruvalt kell 21.45 algab otseülekanne Mariborist, kus selgub, kas Eesti pääseb EM-valiksarja play-off mängudele. Teatavasti piisab Eestile play-off koha kindlustamiseks Sloveenia võidust või viigist.

«Kutsume kõiki inimesi Eesti-Ukraina maavõistlusele, et tänada meie koondist suurepärase EM-valiksarja eest. Paigaldame homseks Lilleküla staadionile suure ekraani, et kõik mängule tulnud inimesed saaksid ühiselt vaadata ka Sloveenia-Serbia kohtumist,» märkis Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.

Eesti-Ukraina mängu kommenteerivad ETV2-s Kristjan Ojang ja Indrek Zelinski, Sloveenia-Serbia kohtumist vahendab Tarmo Tiisler, kelle kommentaare saab ka staadionil kuulata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles