Tänak ja Gross osalevad WRC autodega Kehala rallisprindil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Kodusele rallihooajale pannakse punkt sellel laupäeval Kehalas sõidetava rallisprindi meistrivõistluste viimase etapiga ja Rakveres toimuva autoralli ning rallisprindi hooaja lõpetamisega, kus parimad saavad auhinnatud ning tõmmatakse mõnusa koosviibimisega joon alla hooajale.

Kehala rallisprint sõidetakse laupäeval, 15. oktoobril Kehala ringil, 4,2 km pikkusel rajal. Erinevalt eelmisest etapist sõidetakse Kehala rada taas tavapärases suunas ehk siis tullakse üle suure hüppe Kehala ringile sisse.

Üheks publikumagnetiks on kindlasti värskelt Saaremaa rallil esimesel ja teisel kohal lõpetanud Ott Tänaku ja Georg Grossi osalemine Ford Focus WRC autodel. Tänakule on see tänavu esimeseks korraks osaleda rallisprindi meistrisarjas 4WD klassis, Gross osales eelmisel etapil, mis sõideti samuti Kehalas.

4WD klassi liider on Raul Jeets koos Andrus Toomiga, neist kuue punkti kaugusel on Kaspar Koitla ja Andres Ots. See klass peaks kõiki pileti ostnud pealtvaatajaid huvitama veel ühel põhjusel. Nimelt loositakse kõigi pileti ostnute vahel välja üks sõit Kehala ringil selle klassi võitjaga.

Kehala rallisprindi avamine on kell 12, pärast mida on kohe kavas esimene start.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles