Gross edestas Kehala rallisprindil Tänakut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross
Georg Gross Foto: Ray Põder

Kehala ringil peetud Eesti rallisprindi meistrivõistluste viimasel etapil jagati selle hooaja viimased punktid ja selgusid tänavused meistrid. Kokku startis hooaja viimasele võistlusele 37 ekipaaži.

Publikumagnetiks olid WRC autodel sõitvad Ott Tänak (Ford Focus WRC 03) ja Georg Gross (Ford Focus WRC 08). Esimese vooru võitis Gross, edestades Tänakut 1,4 sekundiga, teises voorus oli kiireim Tänak, Gross kaotas talle 2,2 sekundiga. Kolmandasse vooru Tänak ei startinud, põhjuseks auto hüdraulika probleemid.

Gross võitis vooru ja ühtlasi ka etapi. Tänakule etapilt teine koht. Kolmas koht kuulus Margus Murakale, kes saavutas voorudes vastavalt kaks korda kolmanda kolmanda koha ja kolmandas voorus oli tal võrdne aeg Raul Jeetsiga, kes etapil sai neljanda koha.

Eesti meistriks tulid Raul Jeets – Andrus Toom, hõbedale Kaspar Koitla – Andres Toom ja pronksile Roland Murakas – Kalle Adler.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles