Eurosarjast langenud DHL soovib kärpida Nõmmsalu palka

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Nõmmsalu
Jaanus Nõmmsalu Foto: Margus Ansu
Suure tõenäosusega Jaanus Nõmmsalu uuel aastal enam Tšehhimaa võrkpalliklubis Ostrava DHL ei mängi.

Eesti koondise nurgaründajat ei rahulda vähene mänguaeg ja seetõttu sõlmis ta lepingu tšehhist mänedžeriga, kes talle uut töökohta otsib, kirjutab volley.ee

«Olen kindel, et klubivahetus saab teoks,» ütles Nõmmsalu. «Juba taheti palka kärpima hakata, kuid juristiga nõu pidades selgus, et neil puudub selleks õiguslik alus. Saatsin klubisse ka vastavasisulise kirja.»

Otsa sai ka DHLi euroteekond – Challenge Cupil jäädi 32 parema seas alla Ungari klubile Kaposvari Kometa. Võõrsil peetud avamängus 0:3 alla jäänud DHLil kadus korduskohtumises motivatsioon juba 19:25 kaotatud avageimi järel. Kogu kohtumise suutsid võõrustajad siiski 3:2 võita.

«Esimese geimi keskpaigani kulges võrdsete heitlus, siis jäime rünnakul hätta. Alates teisest geimist kadus mängust ilu,» lausus kohtumist vahetusmeestepingilt jälginud Nõmmsalu.

Küll on hea võimalus jõuda kaheksandikfinaali Marek Pihlaku koduklubil Lenniku Euphonyl, kes alistas võõrsil Bulgaaria meeskonna Dupnitsa Mareki 3:0. Korduskohtumine peetakse täna õhtul. Selle paari võitja läheb 16 parema seas vastamisi Constanta Tomisega (Rumeenia), kes sai jagu Doetinchemi Orionist (Holland) 3:0 ja 2:3.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles