Roma tegi enne Malcomi esimest kohtumist Barcelona särgis stiilse nalja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcom
Malcom Foto: LLUIS GENE / AFP

Jalgpallimaailma üks huvitavamaid lugusid üleminekute osas juhtus sellel suvel, kui brasiillane Malcom kuulutati AS Roma poolt oma uusimaks ostuks ning ajakirjanikud ja mängija perekond olid juba Romas valmis, aga ootamatult maandus mees hoopis FC Barcelona juures.

Jalgpallimaailmas palju taoliseid näiteid välja tuua pole, kus tippklubi ootamatult juba avalikustatud mängijast ilma jääb. Malcom aga otsustas viimasel hetkel, et tema tahab mängida Barcelonas ning nii suundus brasiillane sinna. Roma meeskond oli juhutnu üle loomulikult tulivihane ning lubas olukorra kohta kaebuse esitada.

Nüüdseks tundub, et Roma on olukorraga leppinud, kuna viimasel ajal liigselt juttu pole antud üleminekust olnud. Vaatamata sellele on Itaalia klubi loomulikult pettunud, kuid suudab olukorda juba veidi paremini suhtuda. Nii postitati Twitterisse pilt, kus on välja lülitatud kõik teated, mis sisaldavad endas sõna Malcom.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles