Soome rallisõitja: Ogier’ mööda laskmine on omamoodi saavutus

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teemu Suninen Soome rallil.
Teemu Suninen Soome rallil. Foto: Markku Ulander / AFP

M-Sport meeskonna soomlasest rallisõitja Teemu Suninen, kes saavutas kodusel Soome rallil kuuenda koha, rääkis leheküljele WRC.com antud intervjuus, et meeskonnakorraldused annavad talle enesekindlust juurde.

Nimelt näitas Suninen kogu nädalavahetuse suurepärast kiirust. Tema meeskonnakaaslased, prantslane Sebastien Ogier ja waleslane Elfyn Evans olid märgatavalt aeglasemad, kuid Ogier teenis Suninenist parema lõppkoha. M-Sport andis Suninenile korralduse, et võtta tahtlik ajakaristus, mis aitaks Ogier’ temast mööda. Seda soomlane tegigi.

«Saan oma ralli ja näidatud kiirusega rahule jääda. Reedel ja laupäeval olin meeskonnakaaslastest kiirem ja ma usun, et Sebastieni mööda laskmine enne ralli lõppu on omamoodi saavutus. See annab mulle enesekindlust,» märkis Suninen. «Kuid siiski, ma lootsin enamat. Ma ei suutnud kiiremini sõita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles