Pogba: ma ei saa teile kõike rääkida, ma saan muidu trahvi (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba.
Paul Pogba. Foto: Matt McNulty / Sportimage / PA Images / Scanpix

Manchester Unitedi mängija Paul Pogba rääkis, et tal on vaja hästi mängimise jaoks head tuju. Teatavasti pole ta Unitedis olemise üle õnnelik ja lootis minna mängima FC Barcelonasse.

25-aastane poolkaitsja mängis Unitedi eest kaasa hooaja esimese liigamängu Leicester City vastu, mille United 2:1 võitis. Pogba suutis ka mängus värava lüüa, kuid siiski on selge, et prantslane pole Unitedis olemisega hetkel rahul.

«Kui ma pole õnnelik, siis ma ei saa anda endast parimat. Ma ei saa kõike rääkida, sest ma saaksin muidu trahvi. Ma naudid siiani jalgpalli mängimist, aga nagu ma ütlesin, kui sa tunned ennast enesekindlalt ja hästi, siis tulevad head mängud lihtsamini välja,» rääkis Pogba.

«Ma armastan seda meeskonda alati. Ma kasvasin üles siin akadeemias, ma mängisin siin ka esindusmeeskonna eest. Minu jaoks oli see täielik unistuste täitumine,» lausus Pogba, kes kandis hooaja esimeses mängus ka Unitedi kaptenipaela.

Pärast hooaja esimest kohtumist on paljud eksperdid ja endised jalgpallurid avaldanud arvamust, et Pogba on alates suvel toimunud Mmist oma mängu muutnud ning nüüdsest mängib ta paremini kui eales varem. Samas kardetaske, et meeskonna peatreener Jose Mourinho ei anna mehele piisavalt vabadust.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles