Video: Ronaldo avas Juventuse särgis oma väravatearve juba debüütmängus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: Alessandro Di Marco / AP

Cristiano Ronaldo, kes sellel suvel liitus Itaalia tippmeeskonna Torino Juventusega, avas Itaalia meeskonna särgis oma väravatearve juba debüütmängus.

Juventuse põhimeeskond kohtub igal aastal traditsiooniliselt enne hooaja algust väikelinnas Villar Perosas klubi duubelmeeskonnaga. Sel aastal võttis Juventuse esindusvõistkond 5:0 duubelvõistkonda. Ronaldo sai selles mängus kirja oma esimese värava Juventuse särgis.

Mäng katkestati 72. minutil, kuna traditsiooniliselt jooksid väljakule toetajad, kes tahavad oma iidoleid lähemalt näha. Selline tegevus juhtub igal aastal.

Mäng toimub Villar Perosas, kuna see kuulub Agnellide perekonnale. Agnellide perekond omab nii Juventust kui ka antud väikelinna, mis põhjusel igal aastal selline mäng aset leiab, tuues endaga kaasa suure hulga publikut. Sellist kohtumist on peetud alates aastast 1955. Juventuse duubelmeeskond võitis viimati kohtumise aastal 2005.

Cristiano Ronaldot ümbritsevad väljakule jooksnud toetajad.
Cristiano Ronaldot ümbritsevad väljakule jooksnud toetajad. Foto: Massimo Pinca / REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles