Video: Margus Hunt sai ebatavalise ülesandega perfektselt hakkama

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (nr 92), Indianapolis Coltsi kaitsja.
Margus Hunt (nr 92), Indianapolis Coltsi kaitsja. Foto: Stacy Revere / AFP / Scanpix

Ameerika jalgpalli profiliiga NFL meeskond Indianapolis Colts otsustas esmaspäevase treeningu lõpetuseks veidi lustida, mis seisnes mängijate harjumatutesse olukordadesse asetamises. Proovile pandi ka kaitsemängija Margus Hunt.

Nimelt pidid meeskonna kogukaimad mängijad, kelle sekka kuulub ka Hunt ja kelle mänguülesannete sekka kaugelt söödetud loperguse palli püüdmine ei kuulu, seekord just seda viimast tegema. Masinat, millega treenitakse püüdjate oskusi, kasutati seekord mürakate testimiseks.

Margus Hunt (videos teine püüdja) sai ülesandega perfektselt hakkama, püüdes kaugelt lennanud palli raskusteta ning näidates seejärel, et suudab seda ka vajadusel jalaga lüüa. Samuti olid edukad tema meeskonnakaaslased Jeremy Vujnovich, Jabaal Sheard, Le’Raven Clark, John Simon ja Tarell Basham. Mark Glowinski ja Austin Howard pudistasid aga palli maha.

Ent too lõbus harjutus ei otsusta absoluutselt, kes meestest jääb põhihooajaks meeskonda ja kes mitte. Neljapäeval esimeses treeningmängus Seattle Seahawksist 19:17 jagu saanud Coltsi ootab järgmine katsumus 20. augustil, kui kodus ollakse vastamisi Baltimore Ravensiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles