Mancini: Balotelli võib olla sama hea kui Ronaldo ja Messi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli
Mario Balotelli Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester City peatreener Roberto Mancini arvates on Mario Balotelli maailma üks paremaid jalgpallureid, aga nentis et hoolealune on ka üsna pöörane inimene.

Teatavasti purustas Manchester City eile võõrsil linnarivaali Manchester Unitedi 6:1, City kaks esimest väravat lõi Balotelli. Seega on 21-aastane Balotelli viimase viie mänguga löönud kuus väravat, vahendab The Sun.

Balotelli on aga rohkesti tähelepanu teeninud ka oma mänguväliste tegevustega, viimati just sel nädalavahetusel – ööl vastu laupäeva otsustas noormees oma vannitoaaknast ilutulestikurakette lasta ning pani seeläbi oma maja põlema, õnneks saadi põlengule kiiresti jaole ja midagi hullu ei juhtunud.

«Ma ei teagi täpselt, mis lugu selle ilutulestikuga oli, aga kõige tähtsam on see, et Mario ja tema sõber on terved,» arvas Mancini. «Ja mis mängu puutus, siis Mario mängis hästi. Minu arvates kuulub ta maailma viie parema jalgpalluri hulka. Võib-olla on praegu probleem tema vanuses – ta on nii noor ja teeb vahel vigu.»

«Loodan, et ühel päeval saabub päev, kui ta oma mõtlemise korda saab, sest siis võib temast saada sama hea jalgpallur kui Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo.»

Eile teenis Balotelli pärast avavärava löömist kollase kaardi, kuna tõmbas väravat tähistades oma mängusärgi üles ning selle all oli T-särk kirjaga «Why always me?» ehk «Miks alati mina?».

«Ma ei näinud seda, aga selline Mario juba kord ongi. Arvan, et talle meeldib meie fännidele näidata, et ta on hull, kuid järgmisel korral võiks ta särgi seljas hoida,» arvas Mancini. «Kui ütlen, et ta on hull, teen nalja – tegelikult ma armastan teda, sest ta on hea poiss.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles