Selgusid UEFA aasta parima mängija kandidaadid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja Mohamed Salah kandideerivad mõlemad UEFA parima mängija tiitlile.
Cristiano Ronaldo ja Mohamed Salah kandideerivad mõlemad UEFA parima mängija tiitlile. Foto: Phil Noble / REUTERS

UEFA aasta parima mängija valimisel on teada kolm mängijat, kelle seast hakatakse valima aasta parimat jalgpallurit. Nendeks mängijateks on Cristiano Ronaldo, Luka Modric ja Mohamed Salah.

Real Madridi mängija Luka Modric võitis sel suvel jalgpalli MM-finaalturniiril Horvaatia koondisega hõbemedali, kusjuures Modric valiti MM-finaalturniiri parimaks mängijaks. Lisaks sellele võitis ta Madridiga Meistrite liiga.

Cristiano Ronaldo aitas Madridi Realil jõuda viienda meistrite liiga võiduni. Lisaks sellele oli ta kuuendat hooaega järjest meistrite liiga parim väravakütt. Portugali koondise kaptenina näitas Ronaldo MMil häid esitusi, kuid siiski piirdus koondis kohaga veerandfinaalis.

Mohamed Salah tuli Liverpooliga Meistrite Liiga hõbemedalile, lüües hooajaga 44 väravat, millest 11 Meistrite liigas. Kogu tema suurepärane hooaeg päädis sellega, et ta valiti ka Inglise liiga parimaks mängijaks.

UEFA parima mängija valimisel jäi neljandaks Atoine Griezmann, viies oli Lionel Messi, kuues Kylian Mbappe, seitsmes Kevin De Bruyne, kaheksas Raphael Varane, üheksas Eden Hazard ja kümnes Sergio Ramos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles