Õudne vigastus: MMA võitleja rebestas veidras õnnetuses munandikoti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalad pole Scott Mitchelli õnnetusega seotud.
Kalad pole Scott Mitchelli õnnetusega seotud. Foto: TWITTER / ThugnastyMMA

Vabavõitleja Bryce Mitchelli kombel ei soovi vast ükski meesterahvas vigastada saada. Ometi ei saanud Mitchell viga võitlusringis, vaid kodus, purustades akutrelliga oma kubemepiirkonna.

20-aastane ameeriklane selgitas juhtunut nii:

«Pidin täna trenni minema, kuid rebisin munandikoti pooleks. Hoidsin enda kohal lauda, trellpuur oli mul püksis. Samal ajal, kui ma lauda mõõtsin, hakkas trellpuur tööle ja purustas mu munandi,» selgitas ta. Mitchell lubas õnnetusest mitte ühtegi pilti postitada, kuid murdis oma tõotust ning laadis Twitterisse pildi oma veristest pükstest.  

Ühtlasi lubas Mitchell treeningutele naasta nii pea kui tema kubemepiirkond kokku lapitakse.

«Ma usun, et kõrge löök rebiks nad uuesti pooleks, haha. Aga ma ei taha, et te s**anärakad teeksite sellel teemal nalja, muidu ma ei räägi teiega kuu aega. Kui te seda aga siiski teete, mõelge see vähemalt enne läbi.» 

Siiski on teda juba sõbralikult tögatud, näiteks ajakirjanik Shaheen Al-Shatti arvates võiks Mitchelli tulevikus toetada mõni aluspesufirma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles