Prantslased keelasid Serena Williamsil skandaalse kostüümi kandmise (3)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

End superkangelasena tunda soovinud ning Prantsusmaa lahtistel väga liibuvat tennisekostüümi kandnud Serena Williams seda järgmisel aastal enam selga panna ei tohi. Nimelt teatas Prantsusmaa lahtiste tenniseturniiri president Bernard Giudicelli, et 2019. aastal ühtegi tennisisti sellise riietusega mängima ei lasta. 

Williams kandis tänavu Prantsusmaa lahtistel mängides liibuvat kostüümi, mis kujutlusvõimele just palju ruumi ei jätnud. 

«Tunnen seda kandes end nagu sõdalane, võib-olla nagu kuninganna Wakanda filmist Must Panter,» rääkis Williams pärast mängu BBC vahendusel. «Seda oli mugav kanda. Ma olen alati elanud fantaasiamaailmas. Olen alati tahtnud olla superkangelane ja see on minu viis,» lisas ameeriklanna.

Tegelikult kandis Williams taolist tennisekostüümi hoopis tervislikel põhjustel - see aitas tal toime tulla verehüübimisprobleemiga. 

Selline vabandus aga Williamsit tulevikus enam ei aita. Giudicelli sõnul lähevad rõivatootjad oma kollektsioonidega pisut liiale ning Williamsi trikoo oli liialt väljakutsuv. Nõnda jälgitakse järgmisel aastal põhjalikult, mis riideid tennisistid turniiril kannavad.

«Tennist tuleb siiski austada ning selliseks riietuseks on võimalik leida sobiv koht,» sõnas Giudicelli ajakirjale Tennis Magazine.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles