Video: hea võimaluse luhanud Ronaldo teenis kiidusõnu nii kaasvõitlejalt kui fännidelt

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: FILIPPO MONTEFORTE / AFP

Itaalia jalgpallimeistrivõistluste kõrgliiga Serie A teises voorus alistas Torino Juventus kodus Rooma Lazio 2:0. Kuigi Juventuse suurim staar Cristiano Ronaldo ei suutnud teist mängu väravat lüüa, teenis ta meeskonnakaaslaselt Blaise Matuidilt ohtralt kiidusõnu.

Tiitlikaitsja asus kohtumist 30. minutil Miralem Pjanici tabamusest juhtima, lõppseisu 2:0 vormistas 75. minutil Mario Mandzukic. Pall jõudis horvaadini Cristiano Ronaldo jalast, kes luhtas imehea võimaluse debüütvärava löömiseks.

Kuigi Ronaldo pole ametlikes mängudes Juventuse eest veel skoorinud, on Matuidi kindel, et õige pea see ikkagi juhtub. «Ta on maailma parim mängija ning olen väga õnnelik, et saan tema kõrval mängida,» ütles Matuidi.

«Skoorimine on tal DNA-s ning eks me aitame tal seda teha. Me õpime iga mänguga järjest rohkem teda tundma, tema mängust aru saama. Ta on mängija, kes lülitub rünnakule väga kiiresti, ta on mobiilne ning me peame teda paremini mõistma hakkama,» jätkas ta.

Ühtlasi teenis Ronaldo kiidusõnu ka fännidelt, sest rõõmustas siiralt Mandzukici värava üle, kuigi oli hetk tagasi ise kindlana näiva võimaluse mööda löönud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles