Salahi ja Egiptuse jalgpalliliidu tüli jätkub: Salah keeldub koondise esindamisest?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohamed Salah
Mohamed Salah Foto: NICOLAS ASFOURI / AFP

Sel kevadel tekkis tüli Mohamed Salahi ja Egiptuse jalgpalliliidu vahel, kuna Salahi kasutati ilma tema loata reklaamidel, millega Salah ise nõus ei olnud.

Nimelt tekitas Salahis viha see, et tema pilti kasutati koondise ametliku sponsori WE reklaami juures. Salahil endal on aga sponsorleping WE otsese konkurendi Vodafonega, mille tõttu egiptlane ei soovinud ennast WE reklaami juures näha.

«Nüüd väidab Salah, et Egiptuse jalgpalliliit meelega ignoreeris kirju, mis Salah koos oma advokaadiga edastas. Minu ja minu advokaadi kirju lihtsalt eiratakse. Ma ei tea, miks see nii on. Kas teil ei ole piisavalt vaba aega, et meile vastata?» kirjutas Salah Twitteris.

«Minu meelest on see loomulik, et kohalik jalgpalliliit üritab oma mängija probleeme lahendada, aga millegi pärast näen ma Egiptuse jalgpalliliitu tegutsemas täpselt vastupidi,» sõnas Salah.

Väidetavalt on Salah lubanud loobuda koondise esindamasest 8. septembril toimuvas Aafrika meistrivõistluste kvalifikatsiooniringi kohtumises Nigeri vastu. Egiptuse jalgpalliliit väitis, et selline jutt ei vaata tõele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles