Video: Federeri karjääri parim löök jättis Kyrgiose šokeeritult suu lahti seisma

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nick Kyrgios
Nick Kyrgios Foto: chryslene caillaud / panoramic / imago/PanoramiC

Roger Federer kohtus USA lahtiste kolmandas ringis Nick Kyrgiosega. Federeri poolt kolmandas setis sooritatud löök on šveitslase endi sõnul üks suurepärasemaid tema karjääris.

Kyrgiose löök kolmandas setis kukkus võrgu lähedal maha ning põrkas platsilt välja. Federer spurtis pallini, jõudis viimasel hetkel reketi palli ja maa vahele panna, kust pall võrgu kõrvalt läbi lennates Kyrgiose poolele maandus.

«Loomulikult oli see eriline löök, selles pole kahtlust,» rääkis Federer, kes võitis mängu 6:4, 6:1, 7:5. «Väga tihti ei teki sul võimalust lüüa palli ümber võrguposti. Sa ei saa sellist asja treenida,» rääkis Federer pärast sooritust.

Kyrgios jäi pärast löödud punkti suu lahti vaatama, millise imeteoga Federer hakkama sai. «See oli ebareaalne. Sain ta lõpuks mängitud sellisesse kohta, kus tal on keeruline lööke sooritada ja siis teeb tema sellise asja. Kui keegi teine seda teinud oleks, oleksin olnud pahane, aga see on ikkagi Roger,» rääkis mängu kaotanud Kyrgios.

Federer kohtub USA lahtiste neljandas ringis austraallase John Millmaniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles