Fotod: Petter Solbergi poja test koos Sebastien Loebiga lõppes üle katuse käies

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Solberg
Oliver Solberg Foto: Facebook

Petter Solberg avalikustas täna, et teeb sel aastal kaasa Kataloonias toimuval MM-rallil. Samal ajal teeb tema poeg aga usinalt trenni Prantsusmaal, kus kogub kiirust asfaldil õppides üheksakordse maailmameistri Sebastien Loebi käe all.

«Minu võimalused kelleltki õppida ei saa enam paremaks minna! Olen väga põnevil, et saan sellel nädalal teha trenni asfaldil koos Sebastien Loebiga. Kuulan iga tema nõuannet ülima tähelepanelikkusega, sest see on suurepärane võimalus arendada oma oskusi asfaldil sõites,» kirjutas Solberg enne treeningut oma fännilehele.

Siiski ei kulgenud testipäev päris nii, nagu noor Solberg oleks seda tahtnud. Pärast esimeste näpunäidete saamist üheksakordselt maailmameistrilt Loebilt, ei suutnud Solberg masinat kontrolli all hoida ning keeras oma Peugeot' üle katuse.

Vaatamata juhtunule sai Solberg täna oma treeninguid jätkata ja õppida kõike parimatelt. «Olen väga õnnelik oma kiiruse üle, mis ma nende päevadega asfaldil sõites saavutasin. Ma ei ole varem asfaldil sõita eriti saanudki, kuid siiani mulle väga meeldib,» kirjutas Solberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles