Pogba kritiseeris taas Mourinho taktikat: kodus mängides peaksime mängima ründavamalt

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba
Paul Pogba Foto: Lindsey Parnaby / AFP

Manchester Unitedi poolkaitsja Paul Pogba pole siiani rahul meeskonna peatreeneri Jose Mourinho taktikaga, leidses, et meeskond peaks kordades rohkem ründetegevusele keskenduma.

United viigistas laupäeval kodumängus Wolvesi vastu 1:1. Pärast 0:3 kaotust Tottenhami vastu ei olnud tulemus kõige hullem, kuid samas oodatakse Unitedilt suure klubina selliste meeskondade vastu kodus kindlasti võitu.

«Me mängisime koduväljakul. Kodus peaksime kordades paremini mängima selliste meeskondade vastu, nagu on Wolves. Me peaksime koduväljakul mängides olema tunduvalt ründavamad, kuna nii oleks meil endal lihtsam mängida,» rääkis Pogba BBC-le.

«Minu arvates on meeskonnad meie vastu mängides hirmul, kui me tuleme peale ründava taktikaga. See kaotus oli puhtalt meie oma taktikalime viga. Võib-olla peaks olema ka meie suhtumine tunduvalt parem, me ei suuda näidata sellist pressingut nagu eelmisel hooajal tippmeeskondade vastu,» pakkus Pogba välja probleeme.

Kuigi Pogba on viimasel ajal hakanud seoses Mourinhoga hoidma madalamat profiili, annab poolkaitsja aeg ajalt siiski vihjeid Mourinho valede otsuste kohta. Lisaks on teada, et Pogba on siiski huvitatud meeskonna vahetusest ning väidetavalt on FC Barcelona skaudid igal Pogba mängul kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles