Postimehe videod: Brasiilia tegi Venemaale ja Serbia Itaaliale säru

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Brasiilia võrkpallikoondis alustas Itaalias ja Bulgaarias peetavatel maailmameistrivõistlustel kolmandat ringi 3:2 (20:25, 21:25, 25:22, 25:23, 15:12) võiduga Venemaa üle.

Seejuures jäi Brasiilia geimidega 0:2 kaotusseisu, kuid rabeles keerulisest olukorrast välja ja teenis kolm järjestikust geimivõitu. Üleplatsimeheks kerkis venelane Dmitri Volkov 23 punktiga ning Brasiilia parim skooritegija oli Wallace De Souza, kelle arvele kogunes 22 silma.

Tegu oli kolmanda ringi esimese mänguga. Brasiilia (2 punkti) ja Venemaaga (1 punkt) kuulub I-gruppi veel USA. I-grupis mängivad Serbia, Poola ja korraldajamaa Itaalia. Mõlemast alagrupist pääsevad poolfinaali kaks meeskonda.

Teises grupis lõhkeski kohe suur üllatus, kui turniiri korraldaja Itaalia kaotas ülikindlalt 0:3 Serbiale. Geimides said väljakuperemehed vaid 15, 20 ja 18 punkti. Serbia rünnakuliider Aleksandar Atanasijevic tõi üleplatsimehena 19 punkti.

Itaalia - Serbia mängu tipphetked:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles