Madridi Real vastas Barcelona šokk-kaotusele 0:3 allajäämisega

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leganes tähistamas võiduväravat.
Leganes tähistamas võiduväravat. Foto: OSCAR DEL POZO / AFP

Valitsev Hispaania jalgpallimeister Barcelona kaotas koduliiga kuuendas voorus võõral väljakul eduseisust Leganesile 1:2. Üllatuskaotuse sai lisaks Barcelonale veel teine tiitlinõudleja Madridi Real, kes jäi samuti võõral väljakul 0:3 alla Sevillale.

Külalised asusid mängu 12. minutil juhtima, kui sihile jõudis Ragnar Klavani endine meeskonnakaaslane Philippe Coutinho. Barcelona üheväravalises eduseisus mindi ka puhkepausile. Seejärel tabas tiitlikaitsjat šokk, sest riietusruumist naasis paremini möödunud hooajal Hispaania kõrgliigas 17. koha saanud Leganes.

Võõrustajad jõudsid viigini 52. minutil, kui Barcelona väravavahi Marc Andre ter Stegeni mängis üle Nabil El Zhar. See polnud aga kõik. 68 sekundit (!) hiljem viis Leganesi juhtima Madridi Realist laenul olev Oscar Rodriguez Arnaiz.

Rohkem väravaid ei löödud, mis tähendas, et Barcelona sai hooaja esimese (šokk)kaotuse ja Leganes omakorda hooaja esimese võidu. Ühtlasi sai Leganesist Espanyoli kõrval teine meeskond maailmas, kes sellel kalendriaastal saanud jagu nii Barcelonast kui Madridi Realist.

Barcelona poolt pakutud kingitust ei võtnud aga vastu Madridi Real, sest pealinlased jäid võõral väljakul Sevillale koguni 0:3 alla. Võõrustajad lõid kõik väravad avapoolajal: Andre Silva viis Sevilla 17. minutil juhtima, suurendas neli minutit hiljem eduseisu ning lõppseisu vormistas 39. minutil Wissam Ben Yedder.

Madridi Reali väravavahi Thibaut Courtois’l (sinises) oli Hispaania kõrgliigas keeruline tööpäev: pall tuli selja tagant välja võtta kolm (!) korda.
Madridi Reali väravavahi Thibaut Courtois’l (sinises) oli Hispaania kõrgliigas keeruline tööpäev: pall tuli selja tagant välja võtta kolm (!) korda. Foto: MARCELO DEL POZO / REUTERS

Barcelona on kuue mänguga kogunud 13 punkti, mis annab neile liigatabelis endiselt esikoha, kuid Madridi Real on teeninud sama arvu punkte. Sevilla on kümne punktiga neljandal kohal ning neli silma kogunud Leganes kerkis hoobilt viimaselt kohalt 17. positsioonile. Tabelitipp: Barcelona 13, Madridi Real 13, Madridi Atletico 11, Sevilla 10, Alaves (üks mäng vähem peetud) 10 ja Espanyol 10 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles