Liverpooli laeks Inglismaa liigakarikasarjas jäi 1/16-finaal, Tottenham pääses üle noatera

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: ANDREW YATES / REUTERS

Ragnar Klavani endine koduklubi Liverpool kaotas jalgpalli Inglismaa liigakarikasarja 1/16-finaalis Londoni Chelseale 1:2 (0:0). Chelsea kõrval kindlustasid koha järgmises ringis veel Tottenham Hotspur, Londoni Arsenal, Nottingham Forest, ja West Ham United.

Liverpooli asus mängu kodupubliku ees endise Chelsea ründaja Daniel Sturridge’i väravast 58. minutil juhtima, ent pealinlased polnud oma lõppsõna öelnud. Ederson Palmieri viigistas 79. minutil ning lõppseisu vormistas kuus minutit hiljem Eden Hazard. Tegu oli Liverpooli hooaja esimese kaotusega, sest Inglismaa kõrgliigas on nende saldo kuus mängu ja kuus võitu ning Meistrite liigas ühest kohtumisest üks võit.

Tottenham rabeles Watfordi vastu keerulisest olukorrast välja, kui Dele Alli sähvatas kuue minuti jooksul kaks korda. Isaac Success viis Watfordi teise poolaja esimesel minutil juhtima, kuid Alli väravad 80. ja 86. minutil jätsid Tottenhami ellu. Mäng polnud veel lõppenud, sest veel raskemast seisust ronis välja Watford, kui endine Spursi pallur Etienne Capoue lõi mõni minut enne lõpuvilet viigi majja. Penaltiseerias jäi aga 4:2 peale Tottenham. Watfordi poolel eksisid Capoue ja Domingos Quina.

Arsenal sai koduväljakul Danny Welbecki kahest ja Alexandre Lacazette’i ühest tabamusest 3:1 jagu Brentfordist, kelle auvärava eest hoolitses Alan Judge. 

Nottingham Forest sai koduväljakul Stoke City vastu Ben Osborni, Daryl Murphy ja Joe Lolley väravatest 3:0 juhtima, ent lubas Benik Afobel ja Saido Berahinol vastata. Võõrustajad pääsesid siiski ehmatusega ja teenisid 3:2 võidu.

West Ham United alistas koduväljakul Macclesfield Towni koguni 8:0. Kahe väravaga panustasid võitu Robert Snodgrass ja Grady Diangana. Lisaks jõudsid sihile Michail Antonio, Lucaz Perez, Ryan Fredericks ja Angelo Ogbonna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles