Martin Müürsepp alustas aastapikkust koogidieeti

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Müürsepp eile talle 44. sünnipäevaks kingitud tordiga. Sealt võetud tüki saateks sõnas korvpallilegend, et seoses 45. sünnipäeval peetava lahkumismänguga on see järgneval aastal tema viimane torditükk.
Martin Müürsepp eile talle 44. sünnipäevaks kingitud tordiga. Sealt võetud tüki saateks sõnas korvpallilegend, et seoses 45. sünnipäeval peetava lahkumismänguga on see järgneval aastal tema viimane torditükk. Foto: Tairo Lutter

Ainus NBAs mänginud Eesti korvpallur Martin Müürsepp tähistas eile 44. sünnipäeva. Torditükki taldrikule tõstes sõnas ta: «Viimane kook!». Põhjus lihtne – 45. sünnipäeva tähistab ta suure lahkumismänguga, mille tarvis soovib ta end vormi ajada. Peale trenni tähendab see ka söögisedeli jälgimist.

Lihtne see ülesanne pole, sest üle-eelmisel aastal opereeriti Müürsepal hüppeliigest, mida nüüd fikseerivad neli polti. «Ma ei pea ennast ületama, vaid mõni kord nädalas treenima. Olema veidi aktiivsem kui praegu. Operatsiooni järel olen niikuinii enda liigutamisest puudust tundnud. Jalgrattaga sõita ja jõusaalis käia saan praegugi. Mingi aeg sooviksin natuke jooksma hakata.

Jalg paraneb küll aeglaselt, aga paraneb. Saate viimatistel võtetel (Müürsepa lahkumismängu sissejuhatuseks hakkab Kanal 2 pühapäeval näitama 12-osalist saatesarja «Mürka: Viimane Lahing» – toim) Kreekas jalutasime Akropolise ja olümpiastaadioni kenasti läbi ja tunne oli hea,» rääkis Müürsepp eile, kui saateprojekti tutvustati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles