Järgmine WRC-piloot kinnitas oma uue aasta meeskonna?

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türgi Ralli esikolmik peaks ka järgmisel aastal kõik samu võistlusvorme kandma.
Türgi Ralli esikolmik peaks ka järgmisel aastal kõik samu võistlusvorme kandma. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Esimese WRC-tiimina on järgmiseks hooajaks kolm sõitjat ehk täiskomplekti kindlustanud Hyundai meeskond. Lepingust on juba teatatud Thierry Neuville’iga, kehtiv kontraht on ka Andreas Mikkelseniga ja nüüd andis ülimalt ühemõttelise vihje tiimis jätkamise kohta ka Hayden Paddon.

Paddon julgustas sotsiaalmeediasse pandud postituses ostma oma fännitooteid. «Kuna valik püsib muutumatuna ka 2019. aastal, siis see ei aegu ja te näeksite suurepärased välja,» kirjutas uusmeremaalane. Kuna mehe fänninännil ilutseb suurelt Hyundai logo, siis pole vaja pikalt nuputada, mis Paddonist järgmisel hooajal saab.

Nüüd on küsimus vaid, kas uuel aastal saab mees Hyundais teha kaasa täishooaja. Sellele vastust ei ole ja seetõttu on teadmata ka Dani Sordo saatus, kellest olevat huvitatud Sebastien Ogier’le asendajat otsiv M-Sport. Kui Sordo läheks M-Sporti oleks Kris Meeke’ile jäänud tõenäoliselt vaid Toyotas ilmselt Esapekka Lappist vabanev koht jne. Doominokivid hakkavad vaikselt kukkuma!

Paddon tõttas muidugi igaks juhuks oma sõnumit selgitama väites, et tegu on siiski vaid tema Uus-Meremaa sponsoritega ja WRC-tuleviku osas pole läbirääkimised veel alanudki. Samas on Hyundai logo siiski Hyundai logo, olgu seal all väikeselt kirjutatud New Zealand või mitte. Ja vähemalt selle võib sealt nüüd välja lugeda, et ta jätkab kas Hyundais või üldse mitte. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles